Alarmni sistemi: Satel novi dobavitelj koncerna Sintal

Pred kratkim je Sintal pričel sodelovati s proizvajalcem in dobaviteljem vrhunskih varnostnih sistemov, podjetjem Satel. V široki ponudbi varnostne tehnologije zagotavlja izdelke, ki se skladajo z zahtevami obveznih standardov in nadstandardnih potreb.

Med izdelki Satela je široka paleta naprav in dodatkov, uporabljenih v alarmnih sistemih, ter oprema, zasnovana za podjetja, ki se ukvarjajo z monitoringom. Razvili so tudi sistem kontrole pristopa, trenutno pa lansirajo na trg novo serijo protipožarnega sistema.

Satel alarmna centrala
Alarmna centrala podjetja Satel, novega poslovnega partnerja koncerna Sintal

Podjetje je začelo obratovati leta 1990. Ponosni so na to, da jim organizacija podjetja omogoča zelo hitro reagiranje na potrebe trga. Vsako leto izpeljejo nove projekte in uvajajo nove izdelke, namenjene varnosti ljudi in njihovega premoženja. Celoten proces razvoja in izdelave naprav potekata znotraj podjetja, kar jim omogoča hitre odločitve in prilagajanje spreminjajočemu se trgu varnostnih sistemov.

Inovativne rešitve na področju varovanja

V Satelu pravijo, da so najbolj sodobno podjetje na tem trgu v Evropi. Prednost pred konkurenco jim zagotavljajo strateške naložbe v nove tehnologije in inovativne rešitve, kot tudi uporaba novih tehnoloških dosežkov. Za uspeh podjetja je zaslužno tudi odlično prepoznavanje potreb kupcev in zahtev, odlikuje pa jih tudi to, da morajo čisto vsi izdelki skozi natančen pregled kakovosti, preden zapustijo tovarno.

Satel alarm sestav micra
Satel ponuja različne rešitve za varovanje.

Satelovi izdelki izpolnjujejo zahteve osnovnega certifikata CE in okoljskega razreda II. Njihov varnostni sistem je usklajen s predpisanim evropskim standardom SIST EN 50131 – sistem versa izpolnjuje zahteve varnostnega razreda 2, integra pa razreda 3.

V Sintalu smo prepričani, da bo sodelovanje produktivno, in pozdravljamo podjetje Satel med našimi poslovnimi partnerji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *